Tuoteryhmät

PCB Design

PADS
Professional

PADS Professional on ammattilaistason piirilevyohjelmisto, joka sisältää monipuoliset suunnittelutyökalut, simulaattorit ja useita lisäoptioita, kuten RF-optio. PADS Professional Premium on saatavilla vuosivuokrahintaan ja sisältää kaiken tarvittavan, mukaan lukien SaaS-palvelut Connect, PartQuest Portal ja Supply Chain.

PADS Standard
Plus Suite

PADS Standard Plus Suite on piirilevyohjelmisto, jossa on PADS Logicin ja PADS Designerin piirikaavio-ohjelmistot. Se sisältää differentiaaliparien ja high speed signaalien -tuen, HyperLynx Signal Integrity- ja Thermal-simulaattorit, 3D-näkymän, Integrated Flow -ominaisuuden, DRC-tarkistuksen ja STEP-import/exportin. PADS Designer sisältää myös Databook-tietokantayhteyden ja Variant Managerin.

Xpedition
Enterprise

Xpedition Enterprise on paras ratkaisu vaikeiden piirikorttien suunnitteluun, johon tarvitaan useita suunnittelijoita. Xpedition tukee samanaikaista suunnittelua piirikaavioiden ja layoutin osalta, jolloin useampi suunnittelija voi työstää samaa piirilevyä samanaikaisesti. Lisäksi se tukee nopeiden signaalien ja väylien johdotusta sääntöjen mukaan, mikroläpivientejä, upotettuja komponentteja, flex-rigid -tekniikkaa ja multiboard-tukea.

Analysis and Verification

HyperLynx

HyperLynx on monipuolinen ohjelmistopaketti piirilevyjen simulointiin ja suunnitteluun. Se tarjoaa helppokäyttöiset työkalut, jotka auttavat suunnittelijoita optimoimaan piirilevyn suorituskyvyn ja välttämään virheitä.

ModelSim

ModelSim on luotettava ja tehokas simulaattori, joka on saavuttanut referenssityökalun maineen. Alkuperäinen ModelSim tarjoaa piiritoimittajien OEM-versioihin verrattuna toimittajariippumattomuuden ja hyvän suorituskyvyn myös suurilla koodimäärillä. Plus-versio tukee VHDL/Verilog -sekasimulointia.

Questa

Questa on Siemensin tarjoama verifiointiympäristö, joka parantaa tuottavuutta koodin kehityksessä ja testauksessa. Siinä on integroitu useita työkaluja kuten CDC-verification, formal verification ja mixed-simulointi. Voit suunnitella, valvoa ja mitata testauksen edistymistä, mikä auttaa aikataulussa pysymisessä.

PCB Manufacturing

CAM350

CAM350 on ohjelmisto piirilevyvalmistuksessa ja suunnittelussa. Sitä käytetään tarkistuksiin ja kuvionsiirtoon valmistuksessa, piirilevyn rakentamiseen tuotannossa ja tarkistuksiin suunnittelussa. CAM350:n Reverse Engineering -moduuli mahdollistaa Gerber-tiedostoista piirilevytiedoston konstruoinnin ja sen palauttamisen CAD-järjestelmiin.

BluePrint

Perinteisesti piirilevydokumentaatio tehtiin CAD-ohjelmistolla, mutta nykyään BluePrint-ohjelmistolla voidaan tehokkaasti tuottaa kokoonpanon ja testauksen dokumentaatiota. BluePrintissä dokumenttipohja rakennetaan etukäteen, jonka jälkeen piirilevytiedosto täyttää dokumentin automaattisesti. Näkymiä ja tekstejä voi muokata ja automaatioastetta voi lisätä skripteillä. Gerber-, Excellon-, IPC-2581- tai ODB++-tiedostot tulostetaan yhä piirilevyvalmistusta ohjaaviin dokumentteihin.

Utilies

Assemby Array Wizard

Automaattiladonnan edellytyksenä optiset kohdistusmerkit ja vetorei’ille tilaa kortin reunoilla. Kortti koostetaan ladonta-aihioksi, koska piirilevyssä ei ole yleensä tarpeeksi tilaa. Pienillä korteilla valmistuu kymmeniä kortteja, isoilla vain yksi. Ulkoisia toimijoita käytettäessä alihankkija voi koota aihion ja optimoida sen omalle prosessilleen. CAM350- ja BluePrint-ohjelmistoja käytetään aihion luomisessa.

PowerAccess

PowerAccess on tietokantapohjainen työkalu joka laajentaa PADSin kirjastonhallinta- ja raportointitoimintoja. Se on kehitetty yhteistyössä käyttäjien kanssa vastaamaan kasvaviin integraatiotarpeisiin.

DxDBTweaker

DxDBTweaker on apuohjelma joka helpottaa Databook-tietokannan (MsAccess) ylläpitoa.

OTA YHTEYTTÄ