Teknologia 23 - Transforming the Industrial Landscape 7.-9.11.2023

Teknologia 23 on teollisuuden muutoksen ytimessä! Pohjoismaiden johtava teollisuustapahtuma esittelee uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista kunnossapidon sekä energian ratkaisuihin. 

Teknologia 23

Tervetuloa Teknologia 23 -tapahtumaan!

Teknologia-tapahtuma kokoaa yhteen kolmen päivän ajaksi teollisuuden johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan, uudistamaan teollisuuden kenttää ja visioimaan teollisuuden teknologian tulevaisuutta.

 

Tapahtuma nostaa esille teollisuuden tärkeitä puheenaiheita ja ilmiöitä, ja tapahtuman ohjelma rakennetaan vuonna 2023 neljän keskeisen avainaiheen ympärille: vihreä siirtymä, toimitusverkostot, vetyteollisuus ja tekoäly.

 

Luvassa kovatasoista maksutonta ohjelmaa viidellä eri ohjelmalavalla, Start-up kilpailu (pääpalkinto 10 000 €), Tulevaisuuden työnantaja -opiskelija- ja rekrytointipäivä, Amazing Robots -kilpailu sekä tietenkin Teknologia Party, jossa upea Erika Vikman kutsuu kaikki tapahtuman kävijät Syntisten pöytään!  

 

Tule mukaan selvittämään, miltä teollisuuden uusimmat ratkaisut ja alan tulevaisuus näyttävät!

 

Nähdään messuilla, meidät löydät osastolta 6c40! 

Ota yhteyttä!

YHTEYSTIEDOT: