Questa: Maksimoi suunnittelusi tehokkuus ja laatu

Questa tarjoaa edistyneen verifikaatioratkaisun, joka yhdistää teknologioita, menetelmiä ja kirjastoja nykyaikaisille ASIC- ja FPGA-suunnitteluille. Se on Siemens Softwaren huipputeknologia, joka on suunniteltu vastaamaan nykypäivän suunnittelun haasteisiin.

Aikaisen vaiheen analyysi

Questa Design Solutions analysoi koodia suunnitteluvaiheessa, havaiten virheet varhaisessa vaiheessa, jolloin ne ovat edullisimpia ja helpoimpia korjata.

Dataohjattu verifikaatio

Questa VIQ muuttaa verifikaatioprosessia käyttämällä analytiikkaa, yhteistyötä ja jäljitettävyyttä, hyödyntäen suurten datamäärien voimaa innovaatioiden nopeuttamiseksi.

Monipuoliset ratkaisut

Questa tarjoaa ratkaisuja, kuten Questa Formal Verification, joka automatisoi tehokkaasti verifikaatiotehtävät, ja Visualizer Debug Environment, joka on korkean suorituskyvyn debuggeri koko logiikan verifikaatiovirralle.

Questa: Edistynyt Verifikaatioratkaisu

Questa Siemens

Kun suunnitteluprojektien monimutkaisuus kasvaa ja markkinoille pääsyn nopeus on kriittistä, tarvitset työkalun, joka ei vain vastaa nykyisiin haasteisiin, vaan myös ennakoi tulevia tarpeita. Tässä Questa astuu kuvaan.

Questa on Siemens Softwaren huippuluokan verifikaatioratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti nykyaikaisen ASIC- ja FPGA-suunnittelun haasteisiin. Se ei ole vain työkalu; se on kumppani, joka kulkee rinnallasi jokaisessa suunnittelun vaiheessa.

Syvällinen Analyysi: Questa Design Solutionsin ainutlaatuinen kyky analysoida koodia suunnitteluvaiheessa tarkoittaa, että voit havaita ja korjata virheet ennen kuin ne muuttuvat kalliiksi ongelmiksi. Tämä varhainen virheiden havaitseminen ei ainoastaan säästä aikaa ja resursseja, vaan myös vähentää tuotantoon liittyviä riskejä.

Dataohjattu Innovointi: Questa VIQ:n avulla voit hyödyntää suurten datamäärien voimaa. Se ei vain kerää tietoa; se analysoi, tulkitsee ja ehdottaa parannuksia reaaliajassa. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan ennen.

Monipuoliset Ratkaisut: Questa ei ole yhden tempun poni. Sen monipuolinen työkaluvalikoima, kuten Questa Formal Verification ja Visualizer Debug Environment, tarkoittaa, että sinulla on oikeat työkalut jokaiseen tehtävään. Olipa kyseessä sitten monimutkainen verifikaatiotehtävä tai yksinkertainen debuggaus, Questa on valmis auttamaan.

Yhteistyö ja Integraatio: Questa on suunniteltu toimimaan saumattomasti muiden Siemens Software -tuotteiden kanssa, mikä tarkoittaa, että voit integroida sen osaksi olemassa olevaa työnkulkua ilman ongelmia. Lisäksi sen yhteistyöominaisuudet tarkoittavat, että tiimisi voi työskennellä yhdessä tehokkaammin kuin koskaan ennen.

Kun valitset Questan, et vain valitse työkalua. Valitset kumppanin, joka on sitoutunut auttamaan sinua saavuttamaan suunnittelutavoitteesi. Questa on investointi tulevaisuuteesi. Se on investointi menestykseen.

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Se on automatisoitu ja integroitu verifikaatiotyökalujen sarja, joka analysoi koodia suunnitteluvaiheessa havaitakseen virheet varhaisessa vaiheessa.

Questa VIQ muuttaa verifikaatioprosessia käyttämällä analytiikkaa, yhteistyötä ja jäljitettävyyttä, hyödyntäen suurten datamäärien voimaa innovaatioiden nopeuttamiseksi.

 Se on sovellus, joka tehostaa verifikaatiota ja parantaa suunnittelun laatua automatisoimalla verifikaatiotehtävät, jotka ovat vaikeita suorittaa ilman formaalia tai väitelausepohjaista verifikaatiokokemusta.

Se on korkean suorituskyvyn, suuren kapasiteetin kontekstitietoinen debuggeri, joka tukee koko logiikan verifikaatiovirtaa.

Questa tarjoaa edistyneitä teknologioita, jotka on suunniteltu erityisesti nykyaikaisen ASIC- ja FPGA-suunnittelun haasteisiin. Se yhdistää useita työkaluja ja menetelmiä tarjotakseen kattavan ratkaisun, joka säästää aikaa, kustannuksia ja parantaa suunnittelun laatua.

Muut tuotteet

Questa

Questa, Siemens Softwaren lippulaivatuote, on edistynyt verifikaatioratkaisu suunnittelijoille, jotka työskentelevät ASIC- ja FPGA-projektien parissa. Se yhdistää syvällisen analyysin, dataohjatun innovoinnin ja monipuoliset työkalut tarjotakseen kattavan ratkaisun nykyaikaisen suunnittelun haasteisiin. Questa on suunniteltu auttamaan tiimejä havaitsemaan ja korjaamaan virheet varhaisessa vaiheessa, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.

Blueprint

Blueprint on intuitiivinen suunnittelutyökalu, joka auttaa tiimejä visualisoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan projekteja tehokkaasti. Se tarjoaa joukon työkaluja ja ominaisuuksia, kuten räätälöitävät mallit, yhteistyöominaisuudet ja pilvipohjaisen tallennuksen, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun monimutkaisten projektien hallintaan. Blueprintin avulla tiimit voivat pysyä ajan tasalla, tehdä muutoksia reaaliajassa ja varmistaa, että kaikki ovat samalla sivulla projektin alusta loppuun.

ModelSim

ModelSim on alan standardi simulaatio-ohjelmisto, joka tarjoaa nopean ja tarkan suorituskyvyn sekä kattavat debuggausominaisuudet. Se on suunniteltu tukemaan sekä VHDL- että Verilog-suunnittelukieliä, ja se on ihanteellinen niin opiskelijoille, harrastajille kuin ammattilaisillekin. ModelSimin avulla suunnittelijat voivat varmistaa, että heidän koodinsa toimii oikein ennen fyysistä toteutusta, mikä vähentää tuotantoon liittyviä riskejä.

YHTEYSTIEDOT: