PowerAccess:
PADSin Kirjastonhallinnan Vallankumous

PowerAccess, tietokantapohjainen mestariteos, laajentaa PADSin kirjastonhallinta- ja raportointikykyjä. Kehitetty yhteistyössä käyttäjien kanssa, se vastaa nykypäivän kasvaviin integraatiotarpeisiin.

Intuitiivinen Käyttöliittymä

PowerAccess on suunniteltu käyttäjälähtöisesti, tarjoten helppokäyttöisen ja tehokkaan työkalun PADSin kirjastonhallintaan.

Laaja Yhteensopivuus

PowerAccess tukee PADSin uusinta VX-versiota ja on yhteensopiva useiden Microsoftin tietokantakirjastojen kanssa.

Maksuton Rekisteröinti

Saat pääsyn moniin erinomaisiin ominaisuuksiin maksuttoman rekisteröinnin kautta.

PowerAccess

Poweraccess

PowerAccess on suunniteltu erityisesti PADSin käyttäjille, jotka haluavat tehostaa kirjastonhallintaansa ja raportointiaan. Se ei ole vain ohjelmisto; se on kumppani, joka auttaa sinua jokaisessa vaiheessa.

Olipa kyseessä komponenttihaku, piirikaavion esikatselu tai osaluetteloiden hallinta, PowerAccess tarjoaa ratkaisut. Lisäksi sen avulla voit helposti integroida eri projekteja, nähdä missä komponentteja on käytetty ja jopa laskea komponenttien vuosivolyymin.

PowerAccessin avulla voit myös tehostaa kirjastonhallintaprosessiasi, sillä se tarjoaa kaksisuuntaisen parttype-konversion kirjastosta Exceliin ja takaisin. Tämä tarkoittaa, että voit helposti nähdä ja korjata mahdolliset puutteet.

PowerAccess on tietokantapohjainen työkalu joka laajentaa PADSin kirjastonhallinta- ja raportointitoimintoja. Se on kehitetty yhteistyössä käyttäjien kanssa vastaamaan kasvaviin integraatiotarpeisiin.

PADS VX:lle on nyt ladattavissa täysi asennuspaketti PowerAccess 9.7.35.​

PowerAccess on tietokantapohjainen työkalu joka laajentaa PADSin kirjastonhallinta- ja raportointitoimintoja. Se on kehitetty yhteistyössä käyttäjien kanssa vastaamaan kasvaviin integraatiotarpeisiin.

PADS VX:lle on nyt ladattavissa täysi asennuspaketti PowerAccess 9.7.35.​

Jos asennettuna on jo 9.7.x-versio, riittää että pDB.exe korvataan uudella, lataamalla pDB.zip-tiedosto alta: (päivitetty 7.4.2020).


Asenna myös 32-bittinen MsAccess 2010 runtime-paketti osoitteesta:

https://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=13255. (Asennus saattaa vaatia että se ajetaan komentoriviltä muodossa: ” $yourPath$AccessDatabaseEngine.exe /passive”) .

Tällä keinolla on varmistettu yhteensopivuus 64 bittisten toimisto-ohjelmien kanssa.

Jos asennettuna on jo 9.7.x-versio, riittää että pDB.exe korvataan uudella, lataamalla pDB.zip-tiedosto (päivitetty 7.4.2020).

Asenna myös 32-bittinen MsAccess 2010 runtime-paketti osoitteesta:

https://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=13255. (Asennus saattaa vaatia että se ajetaan komentoriviltä muodossa: ” $yourPath$AccessDatabaseEngine.exe /passive”) .

Tällä keinolla on varmistettu yhteensopivuus 64 bittisten toimisto-ohjelmien kanssa.

Maksutonta rekisteröintiä vastaan saa seuraavat ominaisuudet:

 • Komponenttihaku minkä tahansa attribuutin perusteella Logiciin esikatselu näyttää sekä piirikaavio- että piirilevysymbolindatalehden avaus
 • Komponenttien uudelleennumerointi Logiciin
 • Excel-pohjainen komponenttigeneraattori (yhdellä arkilla määritellään sekä symboli että parttypedata)
 • Layout: Align and Distribute-toiminto (asettaa valitut komponentit tasavälein reunimmaisten perusteella ja järjestää tunnuksen numeron mukaan)

Täysi paketti voidaan hankkia joko pysyväislisenssinä tai määräaikaisena. Siinä on edellisten lisäksi mm:

 • Kotelohaku geometristen ominaisuuksien perusteella (ks. video)
 • Osaluetteloiden lataus ja tallennus kantaan.  Tällöin komponenttihakuun saa näkyviin ne projektit missä kutakin komponenttia on käytetty.
 • Hausta voi avata projektin kaavion (ja/tai piirilevytiedoston), työkalu listaa komponentit ja asettaa halutut valituksi.
  käyttömäärien indikointi. Kun osaluettelot on ladattu, voi kantaan syöttää kunkin projektin vuosittaisen valmistusmäärän. Työkalu laskee kunkin komponentin vuosivolyymin ja näyttää sen komponenttihaussa. Se on komponenttivalinnassa hyödyllinen tieto.
 • Raportti projekteissa käytetyistä komponenteista joita ei löydy kirjastosta
 • Kaksisuuntainen parttype-konversio kirjastosta Exceliin ja takaisin. Excelissä kukin komponentti attribuutteineen on esitetty yhdellä rivillä. Mahdolliset puutteet on helppo nähdä ja korjata.

Huom. Näyttää siltä että W10-päivitykset vaikuttavat joidenkin Microsoftin tietokantakirjastojen toimintaan, mikä näkyy siinä että pDB antaa virheilmoituksen kun uusi tietokanta perustetaan. Tällöin pDB on asennettava uudelleen (jos käytät uusinta versiota zip-paketista, asenna myös 2010 runtime-paketti kuten edellä on mainittu).

Lisätietoa klikkaamalla alta:

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

PowerAccess tukee PADSin uusinta VX-versiota.

Kyllä, mutta jotkut Windows 10 -päivitykset saattavat vaikuttaa tietokantakirjastojen toimintaan. Tällöin PowerAccess tulee asentaa uudelleen.

Kyllä, asentamalla 32-bittisen MsAccess 2010 runtime-paketin varmistetaan yhteensopivuus 64-bittisten toimisto-ohjelmien kanssa.

 Jos sinulla on jo asennettuna 9.7.x-versio, voit yksinkertaisesti korvata pDB.exe-tiedoston lataamalla uuden pDB.zip-tiedoston.

Muut tuotteet

Questa

Questa, Siemens Softwaren lippulaivatuote, on edistynyt verifikaatioratkaisu suunnittelijoille, jotka työskentelevät ASIC- ja FPGA-projektien parissa. Se yhdistää syvällisen analyysin, dataohjatun innovoinnin ja monipuoliset työkalut tarjotakseen kattavan ratkaisun nykyaikaisen suunnittelun haasteisiin. Questa on suunniteltu auttamaan tiimejä havaitsemaan ja korjaamaan virheet varhaisessa vaiheessa, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.

Blueprint

Blueprint on intuitiivinen suunnittelutyökalu, joka auttaa tiimejä visualisoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan projekteja tehokkaasti. Se tarjoaa joukon työkaluja ja ominaisuuksia, kuten räätälöitävät mallit, yhteistyöominaisuudet ja pilvipohjaisen tallennuksen, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun monimutkaisten projektien hallintaan. Blueprintin avulla tiimit voivat pysyä ajan tasalla, tehdä muutoksia reaaliajassa ja varmistaa, että kaikki ovat samalla sivulla projektin alusta loppuun.

ModelSim

ModelSim on alan standardi simulaatio-ohjelmisto, joka tarjoaa nopean ja tarkan suorituskyvyn sekä kattavat debuggausominaisuudet. Se on suunniteltu tukemaan sekä VHDL- että Verilog-suunnittelukieliä, ja se on ihanteellinen niin opiskelijoille, harrastajille kuin ammattilaisillekin. ModelSimin avulla suunnittelijat voivat varmistaa, että heidän koodinsa toimii oikein ennen fyysistä toteutusta, mikä vähentää tuotantoon liittyviä riskejä.

YHTEYSTIEDOT: