PADS Professional sinulle

PADS Professional on monipuolinen piirilevyohjelmisto, joka tarjoaa vaativaan suunnitteluun Xpeditionin tekniikkaan perustuvia ominaisuuksia, kuten suunnittelusääntöjä, signaalituen, 3D-ominaisuuksia ja simulaattoreita. Lisäksi ohjelmistoon on saatavilla erilaisia lisäoptioita, ja se voidaan vuokrata PADS Professional Premium -versiona, joka sisältää lisäpalveluja.

Ammattitasoinen suunnittelutyökalu piirilevyille

Monipuolisuus ja lisäoptiot tarpeisiin mukauttamiseen

Edullinen vuokralisenssi ja lisäpalvelut

PADS Professional

PADS Professional - Siemens

PADS Professional on monipuolinen, ammattilaistason piirilevyohjelmisto vaativaan suunnitteluun. Ohjelmisto perustuu Xpeditionin tekniikkaan. PADS Professional sisältää vakiona muun muassa monipuoliset suunnittelusäännöstöt, differentiaaliparien ja high speed signaalien -tuen, central libraryn, constraint managerin/editorin, variant managerin, dynaamisen kuparitäytön, monipuoliset 3D-ominaisuudet,  HyperLynx:n Signal Integrity ja Thermal-simulaattorit. Myös Fablink -paneelien suunnitteluohjelmisto, Drawing editor, Rigid-Flex ja multitrace tuning- sisältyvät ohjelmistopakettiin vakiona.

PADS Professionaliin on saatavilla monia lisäoptioita, mm.  RF-optio ja HyperLynx:n PADS-optioita.

Ohjelmistosta on saatavilla myös vuokralisenssi PADS Professional Premium, joka sisältää kaiken tämän ja SaaS-palveluna lisäksi Connect:n, PartQuest Portal:n ja Supply Chain:n edulliseen vuosivuokrahintaan! PADS Professional Premium on saatavina vain työasemalisenssinä.

Tarkemmat tuotetiedot:

PADS Professional

PADS Professional Premium

Muut tuotteet

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

PADS Professional erottuu muista piirilevyohjelmistoista monipuolisten ammattitasoisten suunnittelutyökalujensa, kuten suunnittelusääntöjen, signaalituen ja 3D-ominaisuuksien, ansiosta. Se tarjoaa myös lisäoptioita ja mahdollisuuden vuokrata PADS Professional Premium -version, joka sisältää lisäpalveluita.

PADS Professionalin tärkeimmät ominaisuudet ovat suunnittelusäännöt, differentiaaliparien tuki, high-speed signaalien tuki, central library, constraint manager/editor, variant manager, dynaaminen kuparitäyttö, 3D-ominaisuudet ja HyperLynx Signal Integrity ja Thermal -simulaattorit. Se on erityisen hyödyllinen vaativissa piirilevysuunnitteluprojekteissa.

Kyllä, PADS Professionalin ominaisuuksia voi laajentaa ja räätälöidä tarpeiden mukaan erilaisten lisäoptioiden, kuten RF-option ja HyperLynx-optioiden, avulla.

PADS Professional Premium -vuokralisenssi sisältää kaikki perusversion ominaisuudet ja lisäksi SaaS-palvelut, kuten Connect, PartQuest Portal ja Supply Chain, edulliseen vuosivuokrahintaan. Tämä tarjoaa lisäarvoa ja helppoutta suunnittelutyöhön.

Kyllä, PADS Professionalin käyttäjille on saatavilla erilaisia koulutus- ja tukiresursseja, kuten online-koulutusta, dokumentaatiota ja teknistä tukea, joiden avulla suunnittelijat voivat oppia ja hyödyntää ohjelmistoa parhaalla mahdollisella tavalla.

YHTEYSTIEDOT: