PADS HyperLynx-options

PADS-ohjelmistoihin on saatavissa edullisesti PADS HyperLynx-simulointiohjelmistoja: PADS HyperLynx DC Drop, PADS HyperLynx DDR, PADS HyperLynx DRC ja PADS FlowTherm XT. Suurin ero “täysiin” versioihin on, että ne lukevat vain PADS-tiedostoja.

PADS HyperLynx DC Drop on helppokäyttöinen, epätäydellisen maa/jännitetason simulointiin tarkoitettu tuote. Se soveltuu myös teholähdekorteille. Tulokset esitetään helposti ymmärrettävässä graafisessa muodossa.

PADS HyperLynx DDR tukee DDR1-, DDR2- ja DDR3-muisteja. Ohjelmisto on helppokäyttöinen ja sisältää DDR Wizardin joka helpottaa muistiohjaimen, muistipiirien, topologian ja simulointien asetuksia. Simuloinnissa ajetaan kaikki kombinaatiot ja tuloksena on pass/fail-raportti, josta voi helposti avata tarkasteltavaksi ongelmatapaukset.

PADS HyperLynx DRC laajentaa normaaleja eristevälitarkistuksia kattamaan mm. signaalin kohdalla olevat epäjatkuvuudet apujännitetasoissa, läpivientimäärät, topologia, suotokondensaattorien sijoittelu- ja johdotusasioita yms. Sen avulla voidaan tarkistaa monia signaalivääristymään, apujännitteisiin ja säteileviin häiriöihin vaikuttavia asioita..

PADS FlowTherm XT on kätevä, helppokäyttöinen ja suhteellisen edullinen lämpösuunnitteluohjelmisto. Se perustuu 3D-virtausanalyysiin, joten konvektion ja tuuletuksen vaikutus analysoidaan tarkasti.

Product details

PADS Options

Kysy ohjelmistoista lisää!