Modelsim

Tehokas ja luotettava sekasimulaattori piirisuunnitteluun.

Tehokas piirilevysimulaatio

Sekasimuloinnin tuki

Laaja tuen tarjonta

ModelSim - Piirisuunnittelun tehokas simulaattori

Modelsim

ModelSim on ansainnut maineen referenssityökaluna piirisuunnittelijoiden keskuudessa sen luotettavuuden ja tehokkuuden ansiosta. Vertaamalla sitä piiritoimittajien OEM-versioihin, alkuperäinen ModelSim tarjoaa toimittajariippumattomuutta ja suorituskykyä myös suurilla koodimäärillä.

ModelSim Plus-versio tukee VHDL:n ja Verilogin sekasimulointia, mikä mahdollistaa monipuolisemman suunnittelun.

Tärkeitä ominaisuuksia:

  • Yhden simulaattoriytimen tekniikka mahdollistaa eri kielten lohkojen simuloinnin samalla ytimellä.
  • Tuki VHDL:lle, Verilogille, PSL:lle ja SystemVerilogille suunnittelussa ja assertions-tekniikassa testauksessa.
  • Helppo käyttöliittymä Tcl-liitännällä, mikä helpottaa ohjelman räätälöintiä.
  • Integroitu projektinhallinta, lähdekoodimallineet ja velhot tehostavat suunnittelutyötä.
  • Code Coverage -ominaisuus mahdollistaa kattavuustestauksen suorittamisen.
  • Tuki Xilinx SecureIP:lle on vakiona, mikä parantaa turvallisuutta ja luotettavuutta.
  • Lisäksi saatavana SystemC-optio.

ModelSim tarjoaa lisätehoa ja joustavuutta, kun perinteiset piirivalmistajien tarjoamat ratkaisut eivät enää riitä. Plus-versio mahdollistaa sekasimuloinnin VHDL:n ja Verilogin välillä, mikä tekee siitä välttämättömän työkalun piirisuunnittelijoille.

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

ModelSim on piirisuunnittelun simulaattori, joka mahdollistaa piirien toiminnan simuloinnin ennen niiden fyysistä rakentamista. Sitä käytetään virtapiirien, logiikkasuunnittelun ja järjestelmätason suunnittelun tarkasteluun ja testaamiseen.

 Alkuperäinen ModelSim tarjoaa toimittajariippumattomuutta ja parempaa suorituskykyä suurilla koodimäärillä verrattuna OEM-versioihin. Se mahdollistaa joustavamman ja monipuolisemman suunnittelun.

ModelSim Plus-versio tukee VHDL:n ja Verilogin sekasimulointia, mikä mahdollistaa eri kielten yhdistelmän simuloinnin. Tämä on erityisen hyödyllistä monimutkaisissa suunnitteluprojekteissa.

ModelSim tukee useita suunnittelukieliä, kuten VHDL, Verilog, PSL ja SystemVerilog. Se tarjoaa helpon käyttöliittymän Tcl-liitännällä, integroidun projektinhallinnan, Code Coverage -ominaisuuden ja tuen Xilinx SecureIP:lle.

ModelSim on erityisen hyödyllinen silloin, kun suunnitteluprojekti on monimutkainen ja vaatii tarkan simuloinnin ennen fyysistä rakentamista. Se auttaa havaitsemaan virheet aikaisessa vaiheessa ja säästää aikaa ja resursseja suunnitteluprosessissa. Plus-versio tukee sekasimulointia, mikä on hyödyllistä monikielisissä suunnitteluprojekteissa.

Muut tuotteet

Questa

Questa, Siemens Softwaren lippulaivatuote, on edistynyt verifikaatioratkaisu suunnittelijoille, jotka työskentelevät ASIC- ja FPGA-projektien parissa. Se yhdistää syvällisen analyysin, dataohjatun innovoinnin ja monipuoliset työkalut tarjotakseen kattavan ratkaisun nykyaikaisen suunnittelun haasteisiin. Questa on suunniteltu auttamaan tiimejä havaitsemaan ja korjaamaan virheet varhaisessa vaiheessa, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.

Blueprint

Blueprint on intuitiivinen suunnittelutyökalu, joka auttaa tiimejä visualisoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan projekteja tehokkaasti. Se tarjoaa joukon työkaluja ja ominaisuuksia, kuten räätälöitävät mallit, yhteistyöominaisuudet ja pilvipohjaisen tallennuksen, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun monimutkaisten projektien hallintaan. Blueprintin avulla tiimit voivat pysyä ajan tasalla, tehdä muutoksia reaaliajassa ja varmistaa, että kaikki ovat samalla sivulla projektin alusta loppuun.

ModelSim

ModelSim on alan standardi simulaatio-ohjelmisto, joka tarjoaa nopean ja tarkan suorituskyvyn sekä kattavat debuggausominaisuudet. Se on suunniteltu tukemaan sekä VHDL- että Verilog-suunnittelukieliä, ja se on ihanteellinen niin opiskelijoille, harrastajille kuin ammattilaisillekin. ModelSimin avulla suunnittelijat voivat varmistaa, että heidän koodinsa toimii oikein ennen fyysistä toteutusta, mikä vähentää tuotantoon liittyviä riskejä.

YHTEYSTIEDOT: