HyperLynx

HyperLynx on monipuolinen ohjelmistopaketti piirilevyjen simulointiin ja suunnitteluun. Se tarjoaa helppokäyttöiset työkalut, jotka auttavat suunnittelijoita optimoimaan piirilevyn suorituskyvyn ja välttämään virheitä.

Tehokas ja helppokäyttöinen simulointi

Kustannussäästöt ja virheiden välttäminen

Monipuoliset simulointimoduulit

HyperLynx - Täydellinen simulointipaketti piirilevyille

Hyperlynx

HyperLynx tarjoaa monipuolisen ohjelmistopaketin piirilevyjen simulointiin ja suunnitteluun. Sen avulla voit:

  1. Helppokäyttöinen Signaalivääristymäsimulaatio (HyperLynx SI): Simuloi signaalien käyttäytymistä kuin oskilloskoopilla, helposti valittavissa olevien nettien ja komponenttien avulla. Vältä signaaliongelmia ja säästä aikaa.

  2. DDR-muistien Simulointi (SI DDRx): Tukee useita DDR-piiriperheitä ja tarjoaa helpot työkalut topologian suunnitteluun ja simulointiin. Saat selkeät pass/fail-raportit ongelmakohtien tunnistamiseksi.

  3. Nopeiden Sarjamuotoisten Signaalien Simulointi (SI GHz): Tarjoaa laajat työkalut nopeiden sarjamuotoisten signaalien mallinnukseen, mukaan lukien Eye-diagramit ja Eye-mask-näkymät.

Lisäksi HyperLynx tarjoaa:

  • Power Integrity Analyysit (HyperLynx PI): DC Drop- ja AC-analyysit auttavat jännitehäviöiden ja virtatiheyksien hallinnassa.
  • Tarkat EMI/EMC-tarkistukset (HyperLynx DRC): Tarkista ongelmat, jotka voivat vaikuttaa sähkömagneettiseen yhteensopivuuteen ja signaalinvääristymiin.
  • 3D Elektromagneettinen Ratkaisija (Full-Wave Solver): Ratkaise monimutkaiset SI-, P-I- ja EMI-ongelmat 3D-simuloinnin avulla.
  • Tehokas 3D Lämpösimulaatio (HyperLynx Thermal): Simuloi piirilevyn sijoittelun ja johdotuksen lämpövaikutukset tarkasti.

HyperLynx on ratkaisu, joka säästää aikaa, rahaa ja auttaa tekemään laadukasta piirilevyjen suunnittelua.

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

HyperLynx on piirilevyjen simulointiin tarkoitettu ohjelmistopaketti. Sitä käytetään piirilevyjen suunnitteluun, signaalien simulointiin, virtakontrollianalyyseihin, elektromagneettisiin ratkaisuihin ja lämpösimulointiin.

HyperLynx auttaa suunnittelijoita havaitsemaan ja ratkaisemaan piirilevyjen ongelmat ennen fyysisen prototyypin rakentamista. Tämä säästää aikaa, vähentää virheitä ja lisää suunnittelun tehokkuutta.

HyperLynx sisältää useita moduuleja, kuten signaalivääristymäsimulaation (SI), virtakontrollianalyysin (PI), EMI/EMC-tarkistukset (DRC), 3D-elektromagneettisen ratkaisijan, ja 3D-lämpösimulaation.

Kyllä, HyperLynx on yhteensopiva useimpien tunnettujen PCB-työkalujen kanssa, mikä helpottaa sen integrointia olemassa oleviin suunnittelutyönkuluihin.

HyperLynx tarjoaa virtapiirien suunnitteluun tarkoitettuja työkaluja, kuten DC Drop- ja AC-analyysit, jotka auttavat havaitsemaan jännitehäviöt ja virtatiheydet. Tämä varmistaa, että virtapiirit toimivat luotettavasti ja tehokkaasti.

Muut tuotteet

Muut tuotteet

Questa

Questa, Siemens Softwaren lippulaivatuote, on edistynyt verifikaatioratkaisu suunnittelijoille, jotka työskentelevät ASIC- ja FPGA-projektien parissa. Se yhdistää syvällisen analyysin, dataohjatun innovoinnin ja monipuoliset työkalut tarjotakseen kattavan ratkaisun nykyaikaisen suunnittelun haasteisiin. Questa on suunniteltu auttamaan tiimejä havaitsemaan ja korjaamaan virheet varhaisessa vaiheessa, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.

Blueprint

Blueprint on intuitiivinen suunnittelutyökalu, joka auttaa tiimejä visualisoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan projekteja tehokkaasti. Se tarjoaa joukon työkaluja ja ominaisuuksia, kuten räätälöitävät mallit, yhteistyöominaisuudet ja pilvipohjaisen tallennuksen, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun monimutkaisten projektien hallintaan. Blueprintin avulla tiimit voivat pysyä ajan tasalla, tehdä muutoksia reaaliajassa ja varmistaa, että kaikki ovat samalla sivulla projektin alusta loppuun.

ModelSim

ModelSim on alan standardi simulaatio-ohjelmisto, joka tarjoaa nopean ja tarkan suorituskyvyn sekä kattavat debuggausominaisuudet. Se on suunniteltu tukemaan sekä VHDL- että Verilog-suunnittelukieliä, ja se on ihanteellinen niin opiskelijoille, harrastajille kuin ammattilaisillekin. ModelSimin avulla suunnittelijat voivat varmistaa, että heidän koodinsa toimii oikein ennen fyysistä toteutusta, mikä vähentää tuotantoon liittyviä riskejä.

YHTEYSTIEDOT: