PADS- ja CAM350

ohjelmistojen maahantuontia jo

vuodesta 1990

DS-DESIGN SYSTEMS OY

DS-Design Systems Oy on toiminut PADS-ohjelmistojen maahantuojana jo vuodesta 1990. Asiakkainamme on suurin osa elektroniikan tuotekehitysyrityksistä Suomessa ja Baltiassa.

Koulutus- ja konsultointipalvelujen lisäksi olemme julkaisseet kolme painosta Piirilevysuunnitteluopas-kirjasta (suomi, englanti).

Läheinen, jo 1980 luvulla alkanut yhteistyö DS-Designin ja PADS-ohjelmiston kanssa on ollut erittäin tyydyttävää. Silloin tällöin olemme joutuneet ongelmiin ohjelmiston toimintojen tai tietokonejärjestelmän yhteensopivuuden kanssa ja pyytäneet apua DS-Design:ltä. Vaste on ollut välitöntä ja odotukset ylittävää, jopa viikonloppuisin ja aamuyön tunteina. Pidän heidän palveluaan suuressa arvossa.

Pekka Strömmer
Managing Director
Begmer Oy

I want to recommend Design Systems Oy for everybody who needs good support for EDA tools. I know I can always ask for help in PADS, CAM350 and especially Power Access which is own DS application. Nice to me that some Power Access builds are just for my request when I have found any problems in software. Many thanks I can always rely on You!

Maciej Olech
PCB Design Engineer
VECTOR Technologies
Gdynia, POLAND

b

Tapahtumat

PADS Professional VX.2.10-kurssi

Järjestämme Turussa PADS Professional VX.2.10-kurssin 26.-28.10.2021.
Kurssin tavoitteena on antaa kattava kuva PADS Professional-ohjelmiston käytöstä. Kurssi sopii hyvin aloittaville PADS Professional suunnittelijoille, sekä myös niille, jotka ovat siirtymässä Logic/Layout-ohjelmien käytöstä PADS Professionaliin.

Ilmoittautuminen:

Pyydämme sitovat ilmoittautumiset puhelimitse tai sähköpostitse
(040 520 3854 tai toimisto@dsys.fi) viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia.

Palvelut

Kysy ohjelmistoista lisää!