CAM350 - Elektroniikkasuunnittelun standardi

CAM350 on alan de facto standardi PCB-suunnittelun varmistamiseen, optimointiin ja tuotantoon, joka tarjoaa tehokkaan tavan viedä suunnittelusi fyysiseen toteutukseen.

Kattava Varmistus

CAM350 tarjoaa kattavat työkalut suunnittelun tarkistamiseen ennen siirtoa PCB-valmistajalle, varmistaen onnistuneen ja ajoissa tapahtuvan valmistuksen.

3D Visualisointi

Ainutlaatuinen 3D-manufacturing data visualisointi mahdollistaa PCB:n virtuaalisen mallinnuksen, ennustaen valmiin PCB:n ulkonäön ja toiminnallisuuden.

Automaattinen Optimointi

CAM350 automatisoi ja optimoi suunnittelutiedostot valmistusta varten, varmistaen nopean ja tehokkaan siirtymisen korkean volyymin tuotantoon.

HyperLynx - Täydellinen simulointipaketti piirilevyille

CAM350

CAM350, kehitetty DownStream Technologiesin toimesta, on paljon enemmän kuin pelkkä PCB-suunnittelutyökalu. Se on kumppani, joka kulkee rinnallasi jokaisessa suunnittelun vaiheessa, varmistaen, että jokainen yksityiskohta on huolellisesti harkittu ja optimoitu.

Syvällinen Analyysi: CAM350:n sydämessä on sen kyky tehdä syvällistä analyysiä suunnittelutiedoista. Se ei vain tarkista tiedostoja; se tunnistaa ja korjaa mahdolliset valmistusvirheet ennen kuin ne pääsevät tuotantoon. Tämä varmistaa, että jokainen PCB, joka lähtee tuotantolinjalta, vastaa alkuperäistä suunnitelmaasi.

3D-Visualisointi: CAM350 vie suunnittelun visualisoinnin uudelle tasolle. Sen ainutlaatuinen 3D-visualisointityökalu antaa sinulle mahdollisuuden nähdä, miltä valmis PCB näyttää ennen sen valmistusta. Voit tarkastella suunnitelmaasi miltä tahansa kulmalta, jolloin voit tehdä tarvittavat muutokset ennen tuotantoa.

Automaattinen Optimointi: CAM350 ei vain analysoi suunnittelutietojasi; se myös optimoi ne. Ohjelmisto automatisoi monia suunnitteluprosessin osia, kuten paneeloinnin ja testausdatan valmistelun, varmistaen, että suunnitelmasi on valmis siirtymään sujuvasti tuotantoon.

Integroitu Työnkulku: CAM350 on suunniteltu toimimaan saumattomasti muiden suunnittelutyökalujen kanssa. Olipa kyseessä sitten CAD-tietokannan tuonti tai Gerber-tiedostojen vienti, CAM350 tekee prosessista helppoa ja tehokasta.

CAM350 on paljon enemmän kuin ohjelmisto; se on kumppani, joka auttaa sinua saavuttamaan suunnittelutavoitteesi. Se yhdistää syvällisen analyysin, 3D-visualisoinnin ja automaattisen optimoinnin tarjotakseen ratkaisun, joka on yhtä monipuolinen kuin se on tehokas. Kun valitset CAM350:n, valitset menestyksen.

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, CAM350 tukee suoraa CAD-tietokannan tuontia sekä Gerber-tiedostojen tuontia.

Sillä voi esimerkiksi verrata tuotujen piirilevydokumenttien muodostamaa kokonaisuutta IPC-vetolistaan ja varmistaa että yhteydet toteutuvat.

Kyllä, CAM350 sisältää työkaluja paneeloinnin suunnitteluun, optimoiden valmistusprosessia.

3D-visualisointi tarjoaa mahdollisuuden nähdä valmis PCB miltä tahansa kulmalta, myös kerrosten välissä, tarjoten syvemmän ymmärryksen suunnittelusta.

Kyllä, CAM350 voi valmistella ja optimoida testausdatan, varmistaen testauslaitteiden tehokkaan suorituskyvyn.

Muut tuotteet

Muut tuotteet

Questa

Questa, Siemens Softwaren lippulaivatuote, on edistynyt verifikaatioratkaisu suunnittelijoille, jotka työskentelevät ASIC- ja FPGA-projektien parissa. Se yhdistää syvällisen analyysin, dataohjatun innovoinnin ja monipuoliset työkalut tarjotakseen kattavan ratkaisun nykyaikaisen suunnittelun haasteisiin. Questa on suunniteltu auttamaan tiimejä havaitsemaan ja korjaamaan virheet varhaisessa vaiheessa, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.

Blueprint

Blueprint on intuitiivinen suunnittelutyökalu, joka auttaa tiimejä visualisoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan projekteja tehokkaasti. Se tarjoaa joukon työkaluja ja ominaisuuksia, kuten räätälöitävät mallit, yhteistyöominaisuudet ja pilvipohjaisen tallennuksen, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun monimutkaisten projektien hallintaan. Blueprintin avulla tiimit voivat pysyä ajan tasalla, tehdä muutoksia reaaliajassa ja varmistaa, että kaikki ovat samalla sivulla projektin alusta loppuun.

ModelSim

ModelSim on alan standardi simulaatio-ohjelmisto, joka tarjoaa nopean ja tarkan suorituskyvyn sekä kattavat debuggausominaisuudet. Se on suunniteltu tukemaan sekä VHDL- että Verilog-suunnittelukieliä, ja se on ihanteellinen niin opiskelijoille, harrastajille kuin ammattilaisillekin. ModelSimin avulla suunnittelijat voivat varmistaa, että heidän koodinsa toimii oikein ennen fyysistä toteutusta, mikä vähentää tuotantoon liittyviä riskejä.

YHTEYSTIEDOT: