Blueprint-PCB
Tehokas Työkalu piirilevyjen dokumentointiin

Blueprint-PCB:llä voi luoda kattavan dokumentaation piirilevystä, ylläpitää ja täydentää sitä tuotteen elinkaaren aikana tarvitsematta tehdä muutoksia alkuperäiseen piirilevytiedostoon.

Dokumenttipohjien avulla työn voi automatisoida lähes kokonaan, tarvitsee vain tuoda CAD-tiedosto.

Monipuolinen Yhteensopivuus

Blueprint-PCB tukee useita CAD-järjestelmiä, mukaan lukien PADS, CADSTAR, OrCAD ja Altium, tarjoten joustavuutta ja laajaa yhteensopivuutta.

Kattavat Työkalut

Olipa kyseessä sitten 3D-visualisointi, osaluetteloiden hallinta tai eri formaattien tuonti ja vienti, Blueprint-PCB sisältää kaiken tarvittavan.

Mukautettavuus

Luo mukautettuja piirustuspohjia, automatisoi prosesseja ja integroi muihin järjestelmiin Blueprint-PCB:n laajan työkaluvalikoiman avulla.

Blueprint-PCB: Tehokas Työkalu PCB-suunnitteluun

BluePrint

Blueprint-PCB on kuin maestro, joka johtaa orkesteria. Se ottaa jokaisen nuotin, jokaisen instrumentin ja luo niistä harmonisen sinfonian, joka resonoi täydellisyydellä. Tässä sinfonissa nuotit ovat suunnittelun yksityiskohtia, ja instrumentit ovat Blueprint-PCB:n monipuoliset työkalut.

Monipuolinen Yhteensopivuus: Ajattele Blueprint-PCB:tä universaalina kääntäjänä. Se puhuu useiden CAD-järjestelmien kieltä, mukaan lukien PADS, CADSTAR, OrCAD ja Altium. Tämä tarkoittaa, että voit tuoda, muokata ja viedä suunnitelmiasi ilman rajoituksia.

3D-Visualisointi: Blueprint-PCB vie sinut matkalle kolmannen ulottuvuuden maailmaan. Sen 3D-visualisointityökalut eivät vain näytä sinulle, miltä suunnitelmasi näyttää; ne antavat sinun kokea sen. Voit kiertää, zoomata ja tarkastella jokaista yksityiskohtaa, aivan kuin olisit fyysisesti läsnä.

Mukautettavuus ja Automaatio: Eikö olisi hienoa, jos voisit mukauttaa työkalusi juuri niin kuin haluat? Blueprint-PCB antaa sinulle tämän voiman. Luo mukautettuja piirustuspohjia, automatisoi toistuvia tehtäviä ja tee suunnitteluprosessistasi sujuvampi kuin koskaan ennen.

Integroitu Työnkulku: Blueprint-PCB on kuin orkesterin kapellimestari, joka varmistaa, että jokainen osa toimii yhdessä harmoniassa. Se integroi saumattomasti muihin järjestelmiin, kuten CAM350, varmistaen, että suunnittelusi siirtyy sujuvasti valmistukseen ja tuotantoon.

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Blueprint-PCB tukee useita suosittuja CAD-järjestelmiä, kuten PADS, CADSTAR, OrCAD ja Altium.

Kyllä, Blueprint-PCB tukee 3D STEP -tiedostojen tuontia.

 Kyllä, Blueprint-PCB sisältää Assembly Drawing Tool Kitin, joka mahdollistaa kokoonpanopohjaisten PCB-näkymien, osaluetteloiden ja komponenttiluetteloiden luomisen.

Kyllä, Template Customization Tool Kitin avulla voit luoda mukautettuja piirustuspohjia.

Kyllä, Automation Tool Kit mahdollistaa Blueprint-PCB:n automatisoinnin Visual Basicin tai muiden työkalujen avulla.

Muut tuotteet

Muut tuotteet

Questa

Questa, Siemens Softwaren lippulaivatuote, on edistynyt verifikaatioratkaisu suunnittelijoille, jotka työskentelevät ASIC- ja FPGA-projektien parissa. Se yhdistää syvällisen analyysin, dataohjatun innovoinnin ja monipuoliset työkalut tarjotakseen kattavan ratkaisun nykyaikaisen suunnittelun haasteisiin. Questa on suunniteltu auttamaan tiimejä havaitsemaan ja korjaamaan virheet varhaisessa vaiheessa, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.

Blueprint

Blueprint on intuitiivinen suunnittelutyökalu, joka auttaa tiimejä visualisoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan projekteja tehokkaasti. Se tarjoaa joukon työkaluja ja ominaisuuksia, kuten räätälöitävät mallit, yhteistyöominaisuudet ja pilvipohjaisen tallennuksen, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun monimutkaisten projektien hallintaan. Blueprintin avulla tiimit voivat pysyä ajan tasalla, tehdä muutoksia reaaliajassa ja varmistaa, että kaikki ovat samalla sivulla projektin alusta loppuun.

ModelSim

ModelSim on alan standardi simulaatio-ohjelmisto, joka tarjoaa nopean ja tarkan suorituskyvyn sekä kattavat debuggausominaisuudet. Se on suunniteltu tukemaan sekä VHDL- että Verilog-suunnittelukieliä, ja se on ihanteellinen niin opiskelijoille, harrastajille kuin ammattilaisillekin. ModelSimin avulla suunnittelijat voivat varmistaa, että heidän koodinsa toimii oikein ennen fyysistä toteutusta, mikä vähentää tuotantoon liittyviä riskejä.

YHTEYSTIEDOT: